Page 1 of 1

Bertnant Lienard 6-7.11 yö Tampere Hämppi

Posted: Fri Nov 09, 2012 4:04 pm
by härkä
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194776 ... kilon.html

Päivitetty 9.11.2012 14:40, julkaistu 9.11.2012 14:39.

Poliisi etsii Tampereella tiistain ja keskiviikon välisenä yönä kadonnutta 32-vuotiasta Bertrand Lienardia. Viimeinen varma havainto hänestä on Tampereen Hämeenkadulla sijaitsevasta Henry's Pubista, josta hän poistui naisen kanssa noin neljän aikaan aamuyöllä.

Lienardin tuntomerkit: 168 senttimetriä pitkä, hoikka, siniset silmät, tummat ohuet hiukset, parrakas. Yllään Lienardilla oli kadotessaan siniset farkut, mustat Airmax-kengät, musta pipo ja mahdollisesti musta huppari, mutta ei takkia. Bertrand Lienard puhuu ranskaa ja englantia.
Rikoskomisario Juha Myllymäki Pirkanmaan poliisista kertoo, että Lienard on Suomessa töiden takia. Katoamisilmoituksen teki miehen työkaveri, joka huolestui, kun tämä ei saapunut työpaikalle.

Poliisi pyytää tietoja Lienardin olinpaikasta tai havaintoja hänestä katoamisajankohdan jälkeen. Kaikki tiedot voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 07187 45800 tai sähköpostitse: [email protected]. Sähköpostiin otsikoksi 'kadonnut ranskalainen'.
Myös Lienardin seurassa poistunutta naista pyydetään ilmoittamaan itsestään poliisille Lienardin löytämisen helpottamiseksi.

EDIT: Poliisi täsmensi, että katoamisajankohta oli tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Korjattu myös vinkkipuhelinnumeroa.


Taas on Mansessa kateissa ulkomaalainen. Nyt on mennyt aikaa kauemmin kuin Winiarskin tapauksessa menneenä viikonloppuna.
http://www.henryspub.net/tampere/
http://maps.google.fi/maps?hl=en&bav=on ... CCEQ8gEwAQ

Re: Bertnant Lienard 6-7.11 yö Tampere Hämppi

Posted: Sun Nov 11, 2012 3:52 pm
by härkä
http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194777 ... oytyi.html


Päivitetty 11.11.2012 13:25, julkaistu 11.11.2012 13:24.

Tampereella kadonnut ranskalaismies löytyi

Tampereella alkuviikolla kadonneeksi ilmoitettu 32-vuotias Bertrand Lienard on löytynyt.
Lienard löytyi elossa ja hyvissä voimissa.
Poliisi pääsi miehen jäljille yleisövihjeen avulla lauantaina. Vihjeen mukaan Lienard oli nähty Itä-Tampereella. Mies tavoitettiin lauantaina illalla noin kello 22. Poliisi ei epäile tapaukseen liittyvän rikosta.

Katoamisilmoituksen miehestä teki hänen työtoverinsa, joka huolestui, kun tämä ei saapunut työpaikalle. Pitkin Tamperetta on levitetty myös miehen kuvalla varustettuja katoamisilmoituksia, joissa on pyydetty havaintoja hänen liikkeistään.
Poliisi kiittää yleisöä Lienardin olinpaikkaan liittyvistä vihjeistä.


Winiarskin tapauksen jotenkin ymmärtää , mutta tämä Lienard olisi kyllä voinut työkaveriaan infota.
Suuren määrän harmia aiheutti kaverilleen ja poliisille. Mahdollisesti muillekin tahoille. Työpaikalla ainakin.
Ehkä kotona Ranskassakin ?
Jos oli naisen kanssa ? Täytyy häntäkin ihmetellä.