Kouvola - Nuorehko nainen löydetty surmattuna, lokak. 2019

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 2455
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Kouvola - Nuorehko nainen löydetty surmattuna, lokak. 2019

Post by -Uta- » Thu Nov 14, 2019 5:02 pm

Poliisi tutkii Kouvolassa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... osta_85712
14.11.2019 klo 13.27
Keskusrikospoliisi

Keskusrikospoliisi tutkii yhdessä Kaakkois-Suomen poliisin kanssa Kouvolassa tapahtunutta epäiltyä henkirikosta. Kouvolan keskustassa sijaitsevasta kerrostaloasunnosta löydettiin menehtynyt nuorehko nainen, jossa todettiin ulkoisen väkivallan merkkejä. Henkirikoksen epäillään tapahtuneen lokakuun puolen välin tienoilla.

Poliisi tutkii asiaa tappona. Tapauksesta pyydetään vihjetietoja osoitteeseen rikosvihje.krp@poliisi.fi tai virka-aikana numeroon 0295 418 622.
Last edited by -Uta- on Thu Nov 14, 2019 5:22 pm, edited 1 time in total.


User avatar
-Uta-
Posts: 2455
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: Kouvola - Nuorehko nainen löydetty surmattuna, lokak. 2019

Post by -Uta- » Thu Nov 14, 2019 5:05 pm

KRP tutkii epäiltyä tappoa: Kouvolassa löydettiin alle nelikymppisen naisen ruumis
- makasi viikkoja kuolleena omassa asunnossaan

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/e2fd ... 4e782f56a1
Tänään klo 13:38

Tutkinnanjohtaja kertoo, että naisen ruumis löytyi poliisipartion mentyä käymään asunnolla omaisten huolestuttua.

Nelikymppinen nainen löydettiin kuolleena tämän omasta, Kouvolan keskustassa sijaitsevasta asunnosta. Tutkinnanjohtaja, Olli Töyräs Keskusrikospoliisista kertoo, että vainaja löydettiin, kun poliisi meni käymään asunnolla.

– Tapaus tuli ilmi, kun lähiomaiset olivat huolestuneet. Uhrista ei ollut hetkeen kuulunut mitään, joten poliisipartio meni paikalle. Nainen löydettiin asunnosta kuolleena, Töyräs kertaa.

Henkirikoksen epäillään tapahtuneen lokakuun puolivälissä. Poliisi tutkii asiaa tappona. Tutkinnanjohtaja Töyräs kertoo, että uhri surmattiin teräaseella. Kiinniottoja ei ole vielä tehty.
– Tutkinta on aika lailla alkuvaiheessaan vasta. Käymme läpi henkilöitä, kuulustelemme ihmisiä ja suoritamme teknistä tutkintaa, Töyräs kertoo.

Keskusrikospoliisi avustaa tapauksessa Kaakkois-Suomen poliisia. Yhtälö voi kuulostaa erikoiselta ja herättää epäilyjä, että tapaukseen epäiltäisiin liittyvän suurempaa rikosvyyhteä. Niin ei kuitenkaan ole, Töyräs torppaa. – Olemme tässä mukana, koska Kaakkois-Suomen poliisi pyysi KRP:ltä tukea ja apua juttuun. Totesivat, että jos jutussa tulee kestämään niin omat resurssit ovat rajalliset. KRP antaa tässä omaa osaamistaan ja miesvoimaansa avuksi.

Anni Saastamoinen /IL

User avatar
-Uta-
Posts: 2455
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: Kouvola - Nuorehko nainen löydetty surmattuna, lokak. 2019

Post by -Uta- » Mon Nov 25, 2019 8:58 pm

Poliisi edistynyt Kouvolan henkirikoksen tutkinnassa - epäilty vangittu
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... anguage=fi
25.11.2019 klo 13.59
Keskusrikospoliisi

Poliisi on edistynyt marraskuun alussa Kouvolassa paljastuneen henkirikoksen tutkinnassa. Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi perjantaina KRP:n vaatimuksesta alle 30-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen todennäköisin syin epäiltynä taposta.

Kyseisen henkirikoksen epäillään tapahtuneen lokakuun puolivälissä Kouvolan keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa.

Keskusrikospoliisin ja Kaakkois-Suomen poliisin yhteistyö jutun esitutkinnassa jatkuu muun muassa kuulusteluilla ja teknisellä tutkinnalla.

User avatar
-Uta-
Posts: 2455
Joined: Mon Sep 22, 2014 11:55 am

Re: Kouvola - Nuorehko nainen löydetty surmattuna, lokak. 2019

Post by -Uta- » Thu Dec 12, 2019 3:51 pm

Nainen lojui yli kaksi viikkoa kuolleena asunnossaan Kouvolassa – tällainen on taposta epäilty mies: "Poliisin tuntema henkilö"
https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/nai ... #gs.ly2lo7
Julkaistu 4 tuntia sitten

Poliisin mukaan Kouvolan keskustassa tapahtuneesta henkirikoksesta epäilty on poliisin vanha tuttu.
Kymenlaakson käräjäoikeus vangitsi marraskuun lopussa todennäköisin syin kouvolalaisen miehen, jota epäillään alle 40-vuotiaan naisen taposta. Poliisin mukaan tappo tapahtui lokakuun puolivälissä Kouvolan keskustassa sijaitsevassa kerrostaloasunnossa. Uhrin löysivät omaiset, jotka huolestuivat, kun eivät saaneet naiseen yhteyttä. Keskusrikospoliisin tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Olli Töyräs kertoo, että vangittu mies ja uhri tunsivat toisensa. Töyräs ei kuitenkaan tarkenna suhteen laatua. Alle 30-vuotias mies on ollut poliisin kanssa tekemisissä myös aikaisemmin. – Hän on poliisin tuntema henkilö, Töyräs sanoo. Töyräs ei kuitenkaan kommentoi sitä, onko miestä tuomittu ja jos on, niin millaisista rikoksista on kyse. Tapauksen esitutkinta jatkuu ja syyte on nostettava helmikuun loppuun mennessä.

Miksi krp on mukana tutkimassa tätä juttua?
– Tämä ei ole krp-mäinen juttu eli kyse ei ole järjestäytyneestä rikollisuudesta tai liivijengeistä. Enemmän kyse on resursseista.

Mikko Kormilainen / mtv.fi

Post Reply