HKI - Epäilty henkirikos lokakuussa 2021

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 5281
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

HKI - Epäilty henkirikos lokakuussa 2021

Post by -Uta- »

Poliisi tutkii epäiltyä henkirikosta Helsingissä
https://poliisi.fi/-/poliisi-tutkii-epa ... elsingissa
3.1.2022 16.43
UUTINEN


Helsingin poliisilla on tutkinnassa epäilty henkirikos, joka on tapahtunut yksityisasunnossa lokakuussa.

Helsingin käräjäoikeus on määrännyt vangittavaksi 29-vuotiaan miehen todennäköisin syin taposta epäiltynä. Uhrin kuolemaa on tutkittu epäiltynä henkirikoksena. Epäilty otettiin kiinni viime viikolla, eli viikolla 52.

Poliisi ei ole tiedottanut asiasta aikaisemmin, koska uhrin kuolemaan liittyvät tapahtumat ja kuolinsyy ovat olleet selvityksessä. Tutkinnassa on nyt edistytty. Poliisille on selvinnyt todennäköisiä syitä epäillä henkirikosta.

Vaikka rikoksen epäillään tapahtuneen lokakuussa, esitutkinta on vasta alkuvaiheessaan. Tutkinnallisista syistä poliisi ei voi tässä vaiheessa tiedottaa asiasta tämän enempää.
User avatar
-Uta-
Posts: 5281
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: HKI - Epäilty henkirikos lokakuussa 2021

Post by -Uta- »

Yksityisasunnosta löytyi ruumis Helsingissä lokakuussa
- nainen ja kaksi miestä vangittiin taposta epäiltynä vasta tänä vuonna
46-vuotias mies löytyi lokakuussa kuolleena yksityisasunnosta Helsingissä. Poliisi selvittää esitutkinnassa kolmen taposta epäillyn osuutta miehen kuolemaan.
https://yle.fi/uutiset/3-12295462
KATRI KIRSI
31.1. 16:34


Helsingin poliisi epäilee kolmea henkilöä 46-vuotiaan miehen taposta Helsingissä.

Mies löytyi kuolleena yksityisasunnosta lokakuussa, mutta hänen kuolinsyynsa oli aluksi epäselvä. Poliisi alkoi epäillä henkirikosta tutkinnassa ilmenneiden seikkojen vuoksi.

Poliisi ei kuitenkaan kerro tässä vaiheessa epäilyistä enempää, koska esitutkinta on vielä kesken.

Taposta epäilty 29-vuotias mies vangittiin tammikuun alussa. Tutkinnan edettyä 18. tammikuuta taposta epäiltynä vangittiin 30-vuotias nainen. Viimeisin teosta epäiltynä vangittu on 46-vuotias mies. Hän päätyi tutkintavankeuteen viime viikolla 25. tammikuuta

Poliisi epäilee kolmikolla olevan osuutta uhrin kuolemaan. Poliisi selvittää uhrin kuolemaan johtaneita tapahtumia muun muassa kuulustelemalla epäiltyjä ja teknisellä tutkinnalla.

– Tutkimme edelleen, keitä kaikkia on syytä epäillä rikoksesta ja millainen osuus heillä on ollut tapahtumiin, sanoo rikostarkastaja Jari Koski poliisin tiedotteessa.

Uudenmaan alueen käräjäoikeuksista saatujen tietojen mukaan 29-vuotiaalla epäillyillä on taustallaan tuomiot muun muassa useista rattijuopumuksista ja huumausaineen käyttörikoksista. Lisäksi häneltä on peritty useita kulutusluottovelkoja oikeudessa.

Taposta epäilty nainen on aiemmin saanut tuomion pahoinpitelystä ja velkomusasioista.
Post Reply