Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by -Uta- »

Olisikohan olemassa pieni mahdollisuus, että nämä murhatut naiset tai joku heistä olisi ollut päättämässä tai kirjoittamassa jotain tämän Jori Lasosen asioista, esim. asunnosta tai siitä edellisestä tuomiosta ?
matlockb
Posts: 1701
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by matlockb »

^Erittäin hyvä huomio, -Uta-. Täysin mahdollista ja jopa jokseenkin todennäköistä, että paikallislehteen naisista toinen tai molemmat ovat tapauksesta kirjoittaneet.
Kuitenkin on varsin harvinaista, jopa ensimmäinen kerta (mikäli näin on) kun itse kuulen että toimittajalle kostettaisiin (varsinkin tappamalla) ilmeisesti varsin lyhyt ja neutraalisti kirjoitettu, nyt jo vuosia vanha lehtijuttu.
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by härkä »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 98734.html

IMATRA Imatran kolmoissurmasta epäilty ei ole puhunut kuulusteluissa mitään. Edellisen väkivaltarikoksensa, raa’an puukotuksen aikana hän vielä puhui poliisille. Poliisin esitutkintapöytäkirjat paljastavat tapon yritykseen johtaneen dramaattisen illan kulun maaliskuussa 2013.
Imatran kolmoissurmasta epäilty Jori Juhani Lasonen, 23, tuomittiin tapon yrityksestä ja törkeästä rattijuopumuksesta elokuussa 2013 kolmen vuoden ja kahden kuukauden ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Tuolloin hänen uhrinaan oli hänen kotibileissään vieraana ollut mies.

Poliisin esitutkintapöytäkirjat paljastavat tuon dramaattisen illan kulun maaliskuussa 2013. Tapahtumat saivat alkunsa epäillyn kotona pidetyistä kotibileistä, jonne oli hälytetty poliisi useita kertoja. Paikalla oli useita kymmeniä nuoria.
Imatran ampumatapauksen tutkinnanjohtajan rikoskomisario Saku Tielisen haastattelu
Poliisille oli illan aikana soitettu useasti, ensimmäisen kerran hieman ennen kello kahtatoista yöllä naapurit ilmoittivat häiritsevästä metelistä. He kertoivat, että talo oli täynnä nuoria, alaikäisiäkin, nauttimassa alkoholia. Poliisi poisti paikalta alaikäiset.

Hieman ennen kello kahta yöllä sittemmin puukotuksen uhriksi joutunut ilmoitti poliisille, että Lasonen ampuu pihalla pienoiskiväärillä. Partion tullessa paikalle se totesi aseen olevan ilmakivääri, jolla oli ammuttu pihalla muun muassa tölkkejä.

Hieman ennen kello neljää aamuyöllä yksi bileissä olleista ilmoitti pahoinpitelystä. Ilmoittaja otettiin säilöön humalatilan takia.
Hieman ennen kello viittä aamuyöllä Jori Lasonen soitti hätäkeskukseen ja ilmoitti, että häneltä olisi anastettu kannettava tietokone. Lasosta pyydettiin tekemään rikosilmoitus asiasta.
Humalainen Lasonen epäili kotibileissä olleen miehen anastaneen sen ja lähti selvittämään sitä miehen kotiin. Veitsen hän otti mukaan, jotta voisi omien sanojensa mukana uhkailla uhria.

Seuraava hälytys poliisille olikin puukotuksesta uhrin kotona kello 5.46. Lasonen ilmaantui uhrin ovelle. Uhri yritti vakuuttaa humalaiselle Lasoselle, ettei hän ole tietokonetta vienyt. Lasonen yritti tulla asuntoon sisään väkisin. Uhri uhkasi soittaa poliisit ja heitti Lasosen lumihankeen. Tilanne tuntui rauhoittuvan ja uhrin mukaan Lasosen sanoi, ettei Lasonen syytäkään häntä mistään ja tarjosi tupakkaa. Tupakan sijaan Lasonen tarttui mukanaan olleeseen kalapuukkoon.
– Jori löi saman tien, sanomatta sanaakaan tai ilman, että olisin ehtinyt tehdä mitään. Ensimmäinen puukonisku osui minua kaulaan, aataminomenan oikealle puolelle. Ehdin tajuta, että jokin osui minuun ja minusta vuoti verta, jolloin käännyin selin Joriin päin ja yritin paeta sisälle. Tällöin tunsin, että selkääni osui useita puukoniskuja, uhri kertoi.

Imatran tragediassa poikkeuksellisia piirteitä

– Käsitän kyllä sen, että kun ihmistä lyödään puukolla muutaman kerran paikkoihin, joihin minä löin, saattavat lyönnit aiheuttaa kuoleman, Lasonen kertoi kuulusteluissa.
– Olin juovuksissa enkä ajatellut oikeastaan mitään, kun huitaisin puukolla (uhria). Tarkoitukseni oli tietysti osua ja satuttaa häntä, mutta ei tappaa häntä, Lasonen kertoi.
Tekonsa jälkeen hän hyppäsi humalassa autonsa rattiin. Hän palasi vielä takaisin, mutta ei mennyt sisälle ja lähti ajamaan pois paikalta.
– En edes ajatellut, mitä (uhrille) oli käynyt, hän kertoi kuulusteluissa.
– Ymmärsin kyllä, että vammat saattoivat olla vakavia, kun ainakin yhdellä lyönnillä veitsi upposi aika syvälle (uhrin) ylävartaloon, Lasonen kertoi kuulusteluissa.

Aiemmin illalla hänellä oli kotibileissä nujakkaa toisen miehen kanssa.
– Mitä olen nähnyt Joria muutaman kerran baarissa, ja mitä olen hänestä kuullut muilta, niin hän on käsittääkseni usein humalassa aloittamassa tappelua milloin kenenkin kanssa, puukotuksen uhri kertoi esitutkinnassa.
Poliisi kertoi, että puukotuksesta ja törkeästä rattijuopumuksesta kiinniotettu Lasonen oli itkuinen, kun hän alkoi pikku hiljaa tajuamaan, mitä oli tehnyt.
Oikeuden mukaan vakavimmilta seuraamuksilta vältyttiin lähinnä sattumanvaraisten seikkojen vuoksi. Vammat olivat potentiaalisesti hengenvaarallisia.
Sari Autio


AIEMMASTA tuomiosta IS:n tekemä tiivistys etp:n pohjalta.
Kyllähän Lasonen on aikalailla häiriköinyt näköjään.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
will
Posts: 2814
Joined: Tue Oct 11, 2011 11:47 am

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by will »

-Uta- wrote:Olisikohan olemassa pieni mahdollisuus, että nämä murhatut naiset tai joku heistä olisi ollut päättämässä tai kirjoittamassa jotain tämän Jori Lasosen asioista, esim. asunnosta tai siitä edellisestä tuomiosta ?
Toki on mahdollista, mutta olisiko se motiivi tai osamotiivi ottaa puolustuskyvyttömiä ihmisiä hengiltä?

Kuitenkin, miten Lasonen olisi onnistunut ampumaan juuri heidät suoraan liikkeestä, julkisella paikalla, missä itse ei ollut passissa?

Tullakseen sopivasti ravintolan eteen hänen olisi pitänyt saada esim. tieto, että nyt kohde ottaa vaatteitaan narikasta. Tämän yhteyden ei pitäisi tulla näkyviin televalvonnan tai rikospaikkatutkinnan kautta. Olisiko hänellä ollut avustaja tai kaksi; toinen ravintolassa, toinen ulkopuolella? Mitään vihjettä tuollaisesta ei ole tullut. Toki Lasonen itse ei puhu mitään asian tiimoilta, joten voip olla silviisii, vuan suattaap olla muutennii.

Katsotaan, mitä kaikkea rikostutkinnassa selviää. Jos teko on ollut etukäteen suunniteltu kohdistumaan johonkin kolmesta uhrista, valmistelusta on todennäköisesti jäänyt joku paljastava yksityiskohta.
User avatar
itäviitta
Posts: 579
Joined: Wed Dec 14, 2011 6:30 pm
Location: Vesistö

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by itäviitta »

http://www.aamulehti.fi/kotimaa/imatran ... -24134249/

Imatran kolmoissurma: Asetta oli säilytetty asiaankuuluvasti – poliisi ei kerro, kenen ase on

Imatran kolmoissurma: Asetta oli säilytetty asiaankuuluvasti – poliisi ei kerro, kenen ase on
Poliisi ei ole kuulustellut kolmen naisen ampumisesta epäiltyä imatralaismiestä loppuviikon aikana.
Poliisi on jatkanut Imatran surmien tutkintaa teknisellä tutkinnalla. Lisäksi poliisi on saanut kuulusteltua suurimman osan tiedossaan olevista, tapaukseen liittyvistä henkilöistä. Epäiltyä itseään ei poliisi ole yrittänyt loppuviikon aikana kuulustella, vaan häntä kuulustellaan myöhemmin.

Poliisi korostaa, että aseen omistajaa ei epäillä mistään rikoksesta. Esitutkinnassa on todettu, että ampumisessa käytettyä metsästyskivääriä oli säilytetty ampuma-aselain edellyttämällä tavalla. Tästä syystä poliisi ei edelleenkään tiedota enempää aseen omistajan henkilöllisyydestä tai suhteesta surmista epäiltyyn mieheen.
Ase oli luvallinen, mutta se ei ollut ampumisesta epäillyn.

Poliisi kiittää saamistaan vihjeistä ja yhteydenotoista, ja pyytää edelleen yhteydenottoja niiltä ihmisiltä, joilla on havaintoja surmista epäillyn liikkeistä surmia edeltävältä päivältä, 3. joulukuulta tai muuta rikoksen selvittämisessä tärkeää tietoa.
Yhteydenotot pyydetään tekemään puhelimitse numeroon 0504479574 tai sähköpostitse osoitteella [email protected].

Tällä hetkellä asiasta ei ole enempää tiedotettavaa.
Imatralla tapahtui kolmoissurma viikko sitten lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun vuonna 1993 syntynyt paikkakuntalainen mies tuli Imatran keskustaan ja ampui ravintolan edustalla kolme naista.
Kierrä minut rannan puolelta
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by härkä »

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2 ... 08079.html

Imatran kolmoissurmasta epäilty puhui vihdoin tapahtumista kuulustelussa.
Imatran kolmoissurmasta epäilty Jori Juhani Lasonen, 23, puhui vihdoin kuulusteluissa tällä viikolla.
– Hän on jotain suostunut jo tapahtumista kertomaan. Hän on oman näkemyksensä tapahtumista pääpiirteissään kertonut. Teemme varmaan tarkentavia kuulusteluja vielä hänelle, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Saku Tielinen kertoi.


Osa linkistä. Saa nähdä , missä vaiheessa tekijän näkemys kerrotaan ?
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
itäviitta
Posts: 579
Joined: Wed Dec 14, 2011 6:30 pm
Location: Vesistö

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by itäviitta »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017010 ... =aamulehti

Imatran kolmoissurmaaja avautui poliisille: "Hänellä on jo jonkin aikaa ollut halu surmata joku"
Keskiviikko 4.1.2017 klo 07.00
Oikeus päätti lähettää kolmesta murhasta epäillyn miehen mielentilatutkimukseen jo ennen oikeudenkäyntiä.
Imatran kolmoismurhasta epäilty 23-vuotias Jori Juhani Lasonen pysyi aluksi poliisikuulusteluissa täysin vaiti, mutta nyt hän on ruvennut avautumaan.
Lasonen on tunnustanut poliisille surmanneensa Imatralla 3. joulukuuta kolme ihmistä ampumalla heidät ravintola Vuoksenvahdin ulkopuolella. Hänet otettiin kiinni tapahtumapaikalta heti ampumisten jälkeen.
- Hän on kuulusteluissa ruvennut kertomaan omia näkemyksiään. Hän on kertonut jotain motiivistaan teolle, mutta ei tällaiselle teolle sinänsä voi mitään järjellistä syytä löytyä. Ei se syy, miksi hän tällaisen rikoksen päätti tehdä, ole järkevästi ajattelevan ihmisen ajatus, tutkinnanjohtaja rikoskomisario Saku Tielinen Kaakkois-Suomen poliisista muotoilee.

Poliisin mukaan teon taustalla on ollut mielenterveysongelmiin liittyviä syitä.

- Sellaisesta epäilty on itsekin kuulusteluissa kertonut.
Lasosta on kuultu kahdesti sen jälkeen, kun hän ryhtyi puhumaan. Alun vaikenemiselleen hän ei ole osannut kertoa syytä.
Esitutkinnan aikana ei ole tarkasti selvinnyt, kuinka pitkään Lasonen suunnitteli rikosta.
- Hän on itse kertonut, että hänelle on jonkin aikaa ennen tekoa tullut jonkinlainen halu surmata joku ihminen. Sen tarkemmin meillä ei ole varmuutta siitä, miten kauan hän suunnitteli tätä, Tielinen sanoo.

Halu surmata

Ampujan uhreiksi joutuivat 53-vuotias Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tiina Wilén-Jäppinen (sd) ja kaksi toimittajaa, 52-vuotias Anne Vihavainen ja 36-vuotias Katri Ikävalko.
Kun naiset tulivat yhdessä joulukuisena lauantai-iltana ulos ravintola Vuoksenvahdista, Lasonen ampui heidät metsästyskiväärillä kävelykadulle. Lasonen oli vain hetkeä aiemmin saapunut ravintolan eteen autollaan.

Uhrit valikoituivat täysin sattumanvaraisesti.

- Hän on itse sanonut kuulusteluissa, että hän surmasi nämä kolme ihmistä vain, koska he sattuivat hänen kohdalleen ensimmäisinä. Hän ei ole kertonut, että hänellä olisi ollut mitään suunnitelmaa siitä, kuinka monta ihmistä hän haluaa surmata, Tielinen sanoo.
Poliisi on saanut jo valmiiksi laite-etsinnät Lasosen tietokoneelle ja puhelimeen.
- Niistä ei löytynyt mitään rikokseen tai sen suunnitteluun liittyvää tietoa. Ei ole tullut myöskään ilmi, että hän olisi puhunut teosta etukäteen kenellekään verkossa tai kasvotusten. Joitakin nettihakuja on löytynyt, mutta ei suoranaisesti sellaista, minkä voisi sanoa liittyvän tähän rikokseen.
Poliisin mukaan Lasonen oli ollut paljon omissa oloissaan ja eristäytynyt muista ihmisistä viime aikoina.
- Näyttää siltä, että hän on eristäytynyt myös internetin maailmasta. Hänen aktiivisuutensa internetissä on ollut melko vähäistä viime aikoina. Tietokoneella voi olla, vaikkei netissä olekaan, Tielinen kertoo.

Perhe järkyttyi

Lasosen perheelle ja läheisille teko tuli täytenä yllätyksenä ja sokkina. Epäilty saa oikeuden päätöksellä tavata puolustusasianajajansa lisäksi vanhempiaan, mutta tutkinnanjohtaja ei tiedä, onko hän käyttänyt tapaamisoikeuttaan.
Poliisi on jo kuulustellut Lasosen vanhempia ja muuta lähipiiriä.
- Heitä kuulusteltiin heti alkuvaiheessa. He olivat hyvin järkyttyneitä, mutta he halusivat kertoa kaikki mahdolliset tietonsa poliisille.
Epäillyn lähipiirin lisäksi poliisi on kuulustellut yli 20 todistajaa. Osa todistajista on vielä kuulematta.
Lasonen oli ottanut luvallisen metsästysaseen luvatta. Poliisi ei kerro, mistä ase oli peräisin. Aseen omistajaa ei epäillä mistään.
- Asetta oli säilytetty asianmukaisesti lukitussa kaapissa, josta epäilty on sen ilman lupaa ottanut. Oman kertomansa mukaan hän otti aseen haltuunsa surmapäivänä.
Imatran kolmoismurhasta epäilty on siirretty Imatran poliisivankilasta Mikkelin vankilaan.

Mielentilatutkimukseen

Lasoselle tehdään poikkeuksellisesti mielentilatutkimus jo ennen oikeudenkäyntiä.
Epäillyn puolustus jätti joulukuun 21. päivä Etelä-Karjalan käräjäoikeudelle hakemuksen päästä mielentilatutkimukseen jo esitutkinnan aikana eikä vasta pääkäsittelyn jälkeen.
Oikeus käsitteli asiaa viime torstaina 29. joulukuuta. Oikeus määräsi Lasosen mielentilan tutkittavaksi esitutkinnan aikana tai ennen pääkäsittelyä.
Tutkinnanjohtaja tai syyttäjä ei vastustanut Lasosen lähettämistä mielentilatutkimukseen. Mielentilatutkimuksen lisäksi käräjäoikeus pyysi lausunnon siitä, onko Lasosta pidettävä erittäin vaarallisena toisen hengelle, terveydelle tai vapaudelle. Syyttäjä pyysi Lasosen vaarallisuuden tutkimista.
Lasonen ei itse ollut paikalla oikeuden istunnossa, vaan hän osallistui käsittelyyn videoyhteyden välityksellä Mikkelin vankilasta.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos määrää sen, missä mielentilatutkimus suoritetaan.
Tutkinnanjohtajan mukaan epäilty on ollut "ihan hyvävointinen" tutkintavankeuden aikana.
- Hänelle on tarjottu apua, kuten kaikki vapautensa menettäneet saavat tarvittavat terveydenhuoltopalvelut.
Syytteen nostamisen määräaika asiassa on 17. maaliskuuta. Poliisi saa esitutkinnan valmiiksi arviolta noin kuukautta aiemmin.
Oikeudenkäynti saattaa kuitenkin lykkääntyä mielentilatutkimuksen vuoksi.

TIIA PALMEN
[email protected]
Kierrä minut rannan puolelta
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by härkä »

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2017011 ... 9_uu.shtml

MTV: Imatran kolmoismurhista syytetty yritti jatkaa ampumista - ammukset loppuivat
Torstai 19.1.2017 klo 07.55
Kolme ihmistä Imatran keskustassa ampunut Jori Juhani Lasonen pyrki jatkamaan ampumista, kertoo MTV.

Poliisin tutkimuksissa on tullut ilmi, että Jori Juhani Lasonen mahdollisesti pyrki jatkamaan ampumista Imatran keskustassa.
Häneltä loppuivat kuitenkin ammukset.
Lasonen ei osannut kertoa mitään erityistä syytä teolleen ja kertoi uhrien valikoituneen sattumalta.

Rikoskomisario Saku Tielinen kertoi MTV:lle, että kolmen ihmisen murhasta epäillyn Jori Juhani Lasosen, 23, kuulustelut on käytännössä saatu tehtyä, ja jutun tutkinta on loppusuoralla.
Lasonen ei osannut kertoa mitään erityistä syytä siihen, miksi hän 3. joulukuuta 2016 ajoi Imatran keskustaan kävelykadulle ja ampui kolme ihmistä ravintola Vuoksenvahdin eteen.

Satunnaisiksi uhreiksi valikoituivat Imatran kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tiina Wilén-Jäppinen sekä kaksi toimittajaa, Anne Vihavainen ja Katri Ikävalko. Ajatus jonkun surmaamisesta tuli Lasosen mieleen muutama viikko ennen tekoa.
Poliisin tutkimuksissa on tullut ilmi, että Lasonen mahdollisesti pyrki jatkamaan ampumista Imatran keskustassa. Ammukset kuitenkin loppuivat ja hän jäi odottamaan poliisin saapumista.
Tielisen mukaan Lasonen kertoi kuulusteluissa, että hänelle oli teon jälkeen tullut paha mieli tai huono omatunto uhrien tai heidän omaistensa puolesta.
Oikeus on passittanut Lasosen mielentilatutkimuksiin. Syytteet jutussa on nostettava 17. maaliskuuta mennessä.

Lähde: MTV
ANNA EGUTKINA


Miten muistan että alussa uutisoitiin jossain , että takapaksissa olisi ollut lisää kuteja ?
Sinänsä merkityksetön seikka. Hyvä kuitenkin , ettei muita uhreja sitten tullut.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
User avatar
will
Posts: 2814
Joined: Tue Oct 11, 2011 11:47 am

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by will »

Linkin artikkeliin on hahmoteltu motiiviksi tilausmurha kuuman kansainvälisen teeman tienoilta. Mahdollisesti halutaan katsoa, kuinka paksu tarina vielä uppoaa yleisöön; vai olisiko joku muu ilmeinen syy näin raflaavan jutun kirjoittamiseen? Ehkä se on pelkkää propagandaa tai lukijoiden hassuttamista? Artikkeli on julkaistu jo ampumista seuranneena päivänä ja se käsittelee ampumisen mahdollista yhteyttä kansainväliseen lapsikauppaan ja pariin nimeltä mainittuun suomalaiseen poliitikkoon.
http://www.whatdoesitmean.com/index2180.htm

Sivusto kertoo itsestään seuraavaa:
Note: The WhatDoesItMean.com website was created for and donated to the Sisters of Sorcha Faal in 2003 by a small group of American computer experts led by the late global technology guru Wayne Green (1922-2013) to counter the propaganda being used by the West to promote their illegal 2003 invasion of Iraq.
Wayne Green: http://www.computerworld.com/article/24 ... ories.html

Sisters of Sorcha Faal: http://goldenageofgaia.com/2011/09/25/s ... he-unwary/
Most Faal stories share three characteristics:

They promote tremendous fear, insecurity, and anxiety.
They predict an overwhelming catastrophe for a nation or the world (usually the United States)
They allege some pretty bizarre behavior on the part of usually American public figures.

I fully grant that much bizarre behavior actually does seem to go on among many American public figures, but what happens when one quotes Faal is that usually what’s being pointed at doesn’t happen or turns out to be false and so those who cite her are left with reduced credibility.

And I think that’s one of Faal’s primary functions: to induce people to rely on “her” information and then suffer a reduction in stature when the hoax is revealed or the event doesn’t happen. The title of one of Faal’s articles, “To Believe a Liar Makes You a Liar Too” may suggest how this function works.
Ts. levittämällä näitä juttuja kirjoittaja on vaarassa menettää oman uskottavuutensa. Onko tässä väline, jolla vaikeutetaan tosiasioiden selvittämistä? Suomi on nyt mainittu tällä sivustolla.
User avatar
Queen
Posts: 2736
Joined: Sun Dec 11, 2011 10:42 am

Re: Imatra 4.12.16 3 ammuttu Koskenparras

Post by Queen »

Alibissa 1/2017 kerrottiin, että tämä metsästyskiväärin omistaja oli itse tapahtuma-aikaan Pietarissa pikkujoulumatkalla.
Lasosesta kerrottiin, että hän on ollut koulukiusattu. Häntä kuvailtiin myös syrjäytyneeksi.
Joulukuussa surmien aikaan hän oli työharjoittelussa vanhustentalossa Lappeenrannassa.
Lasonen asui kilometrien päässä Imatran keskustasta rauhallisella asuinalueella. Hän oli edellisestä asunnosta saanut häädön lokakuussa 2015 syistä, joita tässäkin ketjussa on tuotu esille eli naapureiden häiritsemisestä ja metelöinnistä. Hänen kerrottiin myös huudelleen nuorille tytöille törkeyksiä, mutta kiinni näihin hän ei ollut käynyt. Tämä toiminta oli loppunut, kun siihen oli eräs mies puuttunut kovalla kädellä.
Tuo hänen historiansa taisi täällä jo ollakin eli maaliskuussa 2013 hän syyllistyi tapon yritykseen (uhri oli Mika Pelkonen, 28 v) sekä törkeään rattijuopumukseen. Vankeutta tuli 3 v 2 kk.
Post Reply