Ulvilacase

Post Reply
kerroush
Posts: 133
Joined: Fri Jul 25, 2014 3:01 am

Re: Ulvilacase

Post by kerroush »

Oli ihan pakko kirjautua kommentoimaan tätä. Olin jo itsekin aikonut asiasta jotain kirjoittaa, mutta Rinde kyllä kiteytti hyvin.

Tätä luokkaa ovat kaikki Minfon annelistihalaajien asiantuntijat ja muut puolustelijat. Horiskoja huru-ukkoja tai hulluja ämmiä.

Kreationionisti nyt tähän vielä tarvitaan, mutta kun on nätti ja osaa valeh... eiku kertoa vaihtoehtoisia totuuksia, kuten eräs toinenkin vaaleatukkainen hahmo (enkä nyt kirjoita DJT:stä), niin kaikki on hyvin.

Koomista.
User avatar
härkä
Posts: 7725
Joined: Tue Oct 11, 2011 2:26 am
Location: Laidun

Re: Ulvilacase

Post by härkä »

https://murha.info/phpbb2/viewtopic.php ... 3&start=45

Re: Tampereen seudun selvittämättömät henkirikokset
ViestiKirjoittaja Pieni liekki » To Elo 17, 2017 7:36 am

Kyläseppä kirjoitti:
Mitä tämän otsikon alla enää Kestistä jauhetaan? Jos oikein muistan niin ei ole selvittämätön henkirikos vai muistanko väärin?


Kyllä minä ainakin pidän tätä tapausta selvittämättömänä henkirikoksena. Tytön skootterin löytymispaikka Anneli Auerin tapaukseen liittyvän lääkärin pihapiiristä on outo.

Kun miettii niitä asioita, joita Auerin ja hänen lastensa ympärillä touhuttiin heinä-syyskuussa 2011, niin voi ainoastaan kummastella hukkuneen Kestin katoamisen ja löytymisen ajankohtia. Erikoista sattumaa on myös se, että tämän Auerin lapsiakin tutkineen lääkärin oman tyttären ja hänen entisen poikaystävänsä kuolemat osuvat samalle vuodelle 2011 ja että pojan kuolinsyy oli "hukkuminen".


Tuo on erittäin kyseenalaista.
Annelistille kelpaa syylliseksi Jukka S Lahden murhaan kuka vaan.
Siitähän tuossa selkeästi vihjataan.

Kestin tapaus on kyllä minustakin edelleen epäselvä , mutta ko. lääkäri ei asiaan millään tavalla liittyne.
Lääkärin tyttären tappaja teki taas Lempäälässä selkeän itsarin virtaan.Ajoi autolla sillan pieleen ja good bye.
Satuin vielä itse silloin paikallekin. ( Kun poliisit tekivät tehtäviään paikalla )

Alkaa vi....taan tuollainen asioitten vääristely, mitä mm. PL tekee.
Mahtaa muuten mennä aikaa tuohon touhuun. Ei herranjumala.
Vainajan kysymys - Vain ajan kysymys.
kerroush
Posts: 133
Joined: Fri Jul 25, 2014 3:01 am

Re: Ulvilacase

Post by kerroush »

härkä wrote: Annelistille kelpaa syylliseksi Jukka S Lahden murhaan kuka vaan.
Tsot, tsot, mietipäs tarkemmin. Ei sentään ihan kuka vaan kuitenkaan!
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Kävin silmäilemässä murhainfon Ulvila-osastoa. Aamun teemana "Siivoton koti".

Niinhän ne tenavat laittavat huushollin sekaisin. Kasaavat kaikki tasot täyteen lehtipinoja ja joutavaa sälää. Mättävät vaatteita epämääräisiksi läjiksi ja ripustelevat pyyhkeitä pitkin poikin. Jättävät purkamattomat matkalaukut olohuoneeseen ja viherkasvit kastelematta. Keittiössä pistäneet oikein hyrskyn myrskyn kodinhoitohuoneesta puhumattakaan.

Eihän Tähtisentien asunnosta otetuissa valokuvissa loju legoja, pikkuautoja, barbieita pitkin poikin olkkarin lattiaa. Ihan on muiden aikaansaamattomuutta kuin lasten sen huushollin sotku.

Eikä kuunaan kukaan ole väittänyt, että asunnon sotkuisuus merkitsisi sitä, että jollakin on taipumusta henkirikoksiin. Siitä siivottomuus kertoo, että elämänhallinta on hukassa ja jotain vialla. Noin pienen asunnon siivoaa puolessa tunnissa, kun ei päästä hommia karkaamaan käsistä. Eivät ne rojukasat olleet viikossa syntyneet eivätkä kahdessakaan.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
Kaljaloota
Posts: 287
Joined: Sat Apr 26, 2014 6:16 pm
Location: Lähikauppa
Contact:

Re: Ulvilacase

Post by Kaljaloota »

Hieno huomata miten, naapurikanavan Ulvila-osio muuttuu, nyt ne eivät tee muuta kuin, tappelevat keskenään siellä. Se on näemmä pakko nokitella omaa porukkaa, kun ketään ei sen osion tappelut, pelit kiinnosta, korkeintaa nopeasti vain vilkaistaan.
Täytyy kyllä mainita, että kun vilkaistaan niin pokassa on pitämistä. Siellä ne tuulesta temmatun aatteen, kipinät sinkoilevat, sinne, tänne, tuonne, pitkin ulvila-osiosta modeen :o :mrgreen:
User avatar
itäviitta
Posts: 579
Joined: Wed Dec 14, 2011 6:30 pm
Location: Vesistö

Re: Ulvilacase

Post by itäviitta »

https://www.aamulehti.fi/kotimaa/anneli ... 200340852/

Anneli Auer vaatii yhä miljoonien lisäkorvauksia – syyttää viranomaisia kielteisestä julkisuudesta
KOTIMAA21.08. 17.08

Anneli Auer vaatii yhä miljoonien lisäkorvauksia – syyttää viranomaisia kielteisestä julkisuudesta
Anneli Auerin lausuman mukaan julkisuus ja vapaudenmenetys aiheuttivat sen, että Auerin kolme nuorimmaista lasta alkoi pitää äitiään murhaajana

Kaisa Hahto
Anneli Auer syyttää viranomaisia siitä, että ne tiedottivat Auerin vangitsemisen medialle "ikään kuin syyllisyyskysymyksen osalta selvänä tapauksena".
Tämä käy ilmi Auerin lausumasta, joka on toimitettu elokuun alussa Varsinais-Suomen käräjäoikeuteen.
Lausumassa tiedotusvälineiden ja sosiaalisen median Auer-uutisoinnin katsotaan perustuneen "nimenomaan viranomaisen syyllistävään tiedottamiseen".
–Anneli Auerin vapaudenmenetys on tuotu julkisuuteen viranomaisen sittemmin vääräksi todetulla poliisin virallisella ja julkisella poliisitiedotteella, jossa väitettiin Auerin tunnustaneen surmanneensa miehensä. Ilman tätä ns. tunnustamista Auer olisi todennäköisesti jouduttu vapauttamaan muun näytön puuttuessa, lausumassa todetaan.

Lausumassa Auerin julkista käsittelyä verrataan Nils Gustafssonin saamaan julkisuuteen Bodom-tapauksessa.
–Tosin julkisuus Auerin tapauksessa on ollut paljon pitkäkestoisempaa, lähes yksinomaan syyllistävää ja loukkaavampaa.
Auer vaatii vangitsemisajastaan yhä yhteensä noin 2,5 miljoonan euron lisäkorvauksia. Kärsimyksestä vaaditaan 2 620 000 euroa, josta vähennetään Valtiokonttorin maksamat 488 800 euroa.Tulojen vähentymisestä vaaditusta 400 000 eurosta vähennetään jo maksettu 57 000 euroa.

Auerin lausuman mukaan julkisuus tulee arvioida yhtenä kokonaisuutena. Valtiokonttori totesi helmikuussa toimittamassaan vastauksessa, että julkisuudesta tulisi erotella pelkästään vapauden menetykseen liittyvä julkisuus ja sen mahdollinen merkitys osana kärsimystä. Valtiokonttorin vastauksen mukaan tapauksen saama julkisuus liittyi pääasiassa rikosasian tutkintaan ja kantajan syyllisyyden arviointiin.
Perusteluna myös kahden kuukauden sairaalatutkimukset
Auerin lausuman mukaan julkisuus ja vapaudenmenetys aiheuttivat myös sen, että Auerin kolme nuorimmaista lasta alkoi pitää äitiään murhaajana.
Kärsimyskorvauksen määrää lisäävänä tekijänä lausumassa esitetään myös muun muassa se, että Auer joutui mielentilatutkimuksen vuoksi olemaan kaksi kuukautta terveenä ihmisenä sairaalassa tutkittavana.

Auerin myös todetaan menettäneen noin 110 päivää koevapautta, koska hän pääsi koevapauteen ennen toisesta tuomiosta vapautumistaan. Lausuman mukaan tämä tarkoittaisi Valtiokonttorin myöntämällä päiväkohtaisella korvausmäärällä yhteensä noin 88 000 euroa.
Valtiokonttori maksoi Auerille korvauksia yhteensä noin 545 000 euroa syyskuussa 2016. Se on pitänyt kärsimyskorvausvaatimuksia kohtuuttomana. Valtiokonttori toteaa aiemmassa vastauksessaan, että vakiintunut käytäntö on noin sadan euron korvaus yhdeltä vangitsemisvuorokaudelta. Auerin saama korvaus on noin 800 euroa vuorokaudessa.

Pääkäsittely siirtyy myöhempään syksyyn
Auerin lisäkorvausvaatimuksia aletaan käsitellä keskiviikkoaamuna Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Silloin on valmisteluistunto, mutta pääkäsittely on päätetty siirtää myöhempään syksyyn. Syynä siirtoon on Auerin asianajajan Juha Mannerin mukaan kirjallisen materiaalin runsaus ja se, että oikeudessa kuullaan Aueria itseään ja paria asiantuntijatodistajaa.
Aueria syytettiin miehensä murhasta, mutta hänet vapautettiin lopullisesti epäilyistä joulukuussa 2015. Auer tuomittiin lapsiin kohdistuneista seksuaalirikoksista seitsemän ja puolen vuoden vankeusrangaistukseen.
Auer jätti korvausvaatimuksensa käräjäoikeuteen joulukuussa 2016.
Kierrä minut rannan puolelta
User avatar
jemma
Posts: 884
Joined: Mon Sep 30, 2013 11:25 am

Re: Ulvilacase

Post by jemma »

^ Toivottavasti Anneli Auer tulee vielä korvaamaan veronmaksajille, uhreilleen ja läheisilleen kaikki rikollisten toimiensa aiheuttamansa kulut ja kärsimykset ja kaiken väärin perustein syyttämilleen ja solvaamilleen viranomaisille ja kunniallisille kansalaisille aiheuttamansa päänsäryn.

Esitutkintalaista osui silmiin erityisesti 7 luvun (Kuulustelut) 13 § (linkki):

tutkija voi sallia asianosaisen ja hänen avustajansa tai asiamiehensä sekä asianomistajalle määrätyn tukihenkilön osallistua asianomistajan kanssa toisen asianosaisen tai todistajan kuulusteluun, jollei siitä voi aiheutua haittaa rikoksen selvittämiselle. Osallistumisen sallimista harkittaessa on otettava lisäksi huomioon hienotunteisuusnäkökohdat ja se, että epäillyn läsnäolosta ei saa aiheutua kärsimystä tai sitä vastaavaa muuta haittaa asianomistajalle.


9 luvun (Esitutkinta-aineisto) 4 §:ssä puolestaan todetaan:
Tutkinnanjohtaja voi päättää, että muukin kuin esitutkintaviranomainen voi kuulustelijan valvonnassa esittää kysymyksiä kuulusteltavalle
Ei ole syyttäjän tai Anneli Auerin osuutta tutkineiden poliisimiesten vika, jos tutkinnanjohtaja ei päättänyt antaa Anneli Auerille lupaa esittää lapsille tehtyjen videokuulemisten yhteydessä suoria kysymyksiä lapsille joko itse, asiamiehensä tai avustajansa välityksellä.

Lsh-rikoksista:

Ulvilan seksuaalirikoksissa blogistien paljastamia, vahvistamattomia tietoja nuorempien sisarusten kuvaamista ryhmäseksisessioista ja/tai emättimeen työntymisistä ei voi pitää luotettavana todistuksena siitä, että vanhimman lapsen tai muiden tyttölasten raiskaukset olisivat tapahtuneet vain miehen sukuelimellä ja/tai syvälle emättimeen, eikä esim. jollain muulla esineellä tai ruumiinulokkeella vain emättimen suuaukolle tai peräaukkoon emätinyhdyntää muistuttavassa asennossa.

Anneli Auer tuomittiin lainvoimaiseen tuomioon raiskauksesta. Auerilla ei ole sukuelintä, jolla hän olisi voinut vahingoittaa uhriensa immenkalvoja. Auer on voinut pitää kiinni uhreista raiskausten aikana, tunkeutua näihin muilla ruumiinulokkeilla ja esineillä tai muutoin loukata heidän ruumiillista koskemattomuuttaan. On oletettavaa, että esim. sormet tai ohuet esineet eivät aiheuta genitaalialueille sellaisia ulkoisen väkivallan synnyttämiksi tunnistettavia vaurioita, jotka olisivat havaittavissa somaattisissa tutkimuksissa vielä vuosia hyväksikäytön jälkeen. Auerin ja Kukan uhreissa sellaisia jälkiä havaittiin, ja ne vahvisti usean tutkivan lääkärin kollegio. Lääkäreiden todistukset vahvistavat uhrien kertomusten painoarvoa.

On huomioitava, että sisaruksiinsa tai naapurinlapsiin kohdistuneita rikoksia seuranneet, nuoret ja kypsymättömät uhrit eivät kenties ole seuranneet tapahtumia niin läheltä tai tarkasti, että olisivat erottaneet, onko kyse ollut emättimeen tai peräaukkoon työntymisestä, aktin esittämisestä (näyttelemisestä) tai muusta seksuaalisesta ja/tai rikollisesta teosta.

Pienillä lapsilla ei yleensä ole spesifistä tietoa sukuelimien rakenteesta ja erilaisista seksiasennoista. Pienillä lapsilla on yleensä kokemusta vain virtsaamisesta ja ulostamisesta, itsensä koskettelusta, seksuaalisista tunteista ja mahdollisesti kuulopuheiden tai netistä, tv:stä ja mainosmaailmasta nähdyn seksiaineiston synnyttämistä mielikuvista. Seksuaalirikoksia koskevan julkisen selosteen ja vahvistamattomien nettitietojen mukaan Anneli Auerin ja Jens Kukan hyväksikäyttämillä lapsilla oli poikkeuksellisen laaja tietous seksistä, väkivallasta ja ritualistisista teoista. Koulutetut, nykylasten netti- ja muihin elämänkokemuksiin perehdytetyt psykologian ammattilaiset osaavat erottaa aidot kuvaukset keksityistä tarinoista.

Julkisen selosteen mukaan Auerin ja Kukan uhrien kertomukset olivat yksityiskohtaisia, omakohtaisia, ajallisesti, paikallisesti, tapahtumien ja henkilöiden suhteen yhtäpitäviä ja ne pysyivät olennaisilta osiltaan muuttumattomia läpi toistuvien ja pitkäkestoisten yksilökuulemisten. Keksittyjen tarinoiden kertojat eivät kertoisi kerrasta toiseen omakohtaisia, tapahtumiltaan koherentteja, tarkkoihin aikoihin ja paikkoihin sidottuja kertomuksia, jotka nivoutuisivat yhteen jokaiselta yksityiskohdaltaan. Sovitut, apinoidut tai valemuistoihin pohjautuvat tarinat tulisivat ilmi pitkällisissä kuulemisissa.

Keksityt tarinat sisältäisivät paitsi mielikuvituksellisia aineksia, myös Amanda Auerin (nyk. Lahti) menninkäis- ja jättiläiskertomusten kaltaisia syrjähtämisiä tai jatkuvia muuntumisia, jotka menisivät ristiin paitsi omien aiempien kuvausten, myös toisten silminnäkijäkuvausten kanssa. Sellaisia ei nuorempien lasten seksuaalirikoskuvauksissa ole kerrottu esiintyneen. Nuorempien lasten seksuaalirikoskertomusten keskiössä olivat yksityiskohtaiset teonkuvaukset ja tarkat ja yhtäpitävät tekoympäristön kuvaukset.

Provosoivan sänkyposeerauskuvan treffipalstalle postannut Anneli Auer oli tutustunut Jens Kukkaan vajaa vuosi puolisonsa väkivaltaisen kuoleman jälkeen. Jos nuorempien lasten kertomukset olisivat olleet keksittyjä, niihin ei olisi ollut mitään tarvetta vetää mukaan ulkopuolista miestä, jonka perusteettomalla mustamaalaamisella olisi voinut olla ikäviä seurauksia paitsi miehelle, myös lapsille itselleen sekä näiden huoltajille.

Jens Kukalla ei seksuaalirikosten paljastuessa ollut yllään pahantekijän tai potentiaalisen murhaajan viittaa. Hän ei ollut säännöllisessä yhteydessä Anneli Aueriin tai tämän lapsiin. Ennen seksuaalirikosten paljastumista Anneli Auer oli viimeksi seurustellut Peite-Sepon kanssa. Nuoremmat lapset eivät Anneli Auerista ja vanhimmasta tyttärestä poiketen epäilleet Peite-Seppoa poliisiksi. Nuoremmilla lapsilla ei ollut median tai ulkoisen paineen synnyttämää syytä kertoa paikkansa pitämättömiä tarinoita Jens Kukasta tai pelätä paluuta tämän vaikutuspiiriin.

Amanda Auer (nyk. Lahti) etp:ssä (2009):

Image

Miksei höpöhöpötarinoiden pahantekijäksi istutettu äidin tuoreinta miesystävää; Peite-Seppoa, satunnaista naapurin setää, kavereiden isää tai jotakuta sukulaista, jos niihin oli - näön vuoksi – pakko liittää keksitty rikoskumppani? Lapsilla – tai kellään muullakaan - ei ollut mitään tarvetta keksiä paikkansa pitämättömiä tarinoita juuri Jens Kukasta. Siksikin on oletettavaa, että nuorempien lasten kertomukset ovat aitoja ja paikkansa pitäviä. Lapset ovat olleet aidosti kauhuissaan.

Pitkälle koulutettu ja nettimaailmassa jo ennen surmaa notkunut persekerhomamma, Parisuhde-palstan ylläpitäjä Anneli Auer on taatusti ollut tietoinen sellaisista hyväksikäyttökertomuksista, joita pidetään yleisesti valheellisina tai valemuistoihin pohjautuvina. Annumamma on osannut liittää hyväksikäyttö- ja väkivaltatekoihinsa, tekoympäristöön ja - rekvisiittaan, tekoihin liittyneisiin manipulointisessioihinsa ja tapahtumien jälkipuintiin - eli lasten, viranomaisten ja suuren yleisön tietoisen hämärryttämiseen - paljon stereotyyppisiin valemuistotarinoihin liittyvää tarinasisältöä, sanastoa ja aineistoa vähentääkseen lasten kertomusten uskottavuutta ja parantaakseen omaa asemaansa. Tarinoissa esiintyy kuolleita lintuja, kynillä tökkimisiä, orjaleikkejä, saatanallisia riittejä ja otsiin liimattuja dildoja anaaliraiskausten ohessa. "Kukka simmotti uskos”. <Tirsk>. Onneksi hämärryttämisyritys ei seksuaalirikosten osalta mennyt läpi missään oikeusasteessa.

Myös hyväksikäytön kieltäneiden (Niina Bergin?) naapurinlasten ja/tai Jens Kukan omien poikien seksuaalinen häirintä tai näiden kokema Anneli Auerin lapsiin kohdistuneen hyväksikäytön näkeminen (Anneli Auerin lapsille syötettyine vastakkaisine uskotteluineen; siis mahdollisesti rankempaa hyväksikäyttötilannetta muistuttavine asetelmineen) on voinut olla Anneli Auerin ja Jens Kukan tarkkaan suunnittelema kuvio potentiaalisen kiinnijäämisen ja mahdollisen oikeudenkäynnin varalta. ”Meil o silminnäkijöit sille, ettei mittä o tapahtunu”. Ja Vuorenninnu kans.

Image
Kuvakaappaus Niina Bergin blogista.

Anneli Auerin kaltainen (todennäköinen) narsistinen sosio-/psykopaatti elää tarkalle ennakkosuunnittelulle, hämärryttämiselle ja toisten vedättämiselle. Hänen kaltaisensa ihm… entiteetti saa kiksejä älyllisestä leikistä, rahan- ja huomionkeruusta, ulkoisista elämyksistä; virikkeistä; visuaalisista impulsseista, sosiaalisen elämän ja tunnereaktioiden mekaanisesta oppimisesta (eli siitä, miten eri tilanteissa tulee reagoida, jotta seuraus tai vastareaktio palvelisi omia tarpeita), perustarpeiden ja seksuaalisten halujen tyydyttämisestä, itseensä ja tuntemuksiinsa keskittymisestä ja muiden manipuloimisesta – ei normaaleista tunnereaktioista tai sosiaalisista suhteista. Apua, ylistystä, huomiota ja ruumiillista läheisyyttä kerjäämään ja vastaanottamaan Anneli Auer kyllä pystyy. Niiden antamista esittämäänkin hän pystyy, mutta vain tilanteissa, joissa teot palvelevat hänen omia tarpeitaan ja päämääriään.

Empatia tai aito, lämmin rakkaus on liian kova pala Anneli Auerille edes näyteltäväksi: siksi sitä ei ole hänen esittämänään juuri nähtykään. Ilmeisen häiriintyneenä ja epänormaalina yksilönä Anneli Auer ei tiedä eikä tunne, mitä empatia on: hän ei osaa asettua muiden asemaan; hänellä ei ole tunteita siinä mielessä, kuin niitä normaalilla ihmisellä on. Anneli Auer keskittyy vain itseensä, ruumiillisiin tuntemuksiinsa ja ajattelemiseensa.

Viitteinä Anneli Auerin ongelmista ovat/olivat Tähtisentien kodin järkyttävä kunto, Auerin epäonnistuminen reaalielämän työnhaussa, tämän pitkäaikainen sisar- ja veli -tyyppinen kulissiavoliitto Jukka S. Lahden kanssa solmitun seksisuhteen aikana, vanhimman lapsen isyyden tunnustamiseen liittyvät epäselvyydet (isyyden ja/tai huoltajuuden vaihdokset), reaalielämän epäsosiaalisuus: ihmissuhteiden ja toimivien sukulaissuhteiden vähyys, ulkoinen rauhallisuus ja flegmaattisuus, voimakkaat vihan- ja kiukunpurkaukset, lapsenomainen ja kypsymätön hyökkäävyys ja pahansuopuus haastatteluvideoilla (esim. Apu-lehti) ja blogiteksteissä, kuvallinen, tekstuaalinen ja ulkoinen rehvakkuus ja pikkutuhmuus tai pervous – esim. rohkea Suomi24-nettiprofiili, Perhekerhon inhorealistiset synnytyskuvat, saman sivuston avoimet seksikeskustelut*, 2000-luvun alun tiukkasävyinen, julkista rahaa tavoitellut kotiäitiagenda -, suurieleinen verkostojen luominen ja johtamismentaliteetti virtuaali- ja oikeusmaailmassa (ja mahdollisissa seksuaaliväritteisissä subkulttuureissa), ankara seksuaalirikostuomio, Tähtisentien ja Löytänänkadun kotitoimistoissa ylläpidetty lasten kuvaamis-, käskytys- ja rankaisumalli ja sukulaisten, nuorempien lasten, Jukka S. Lahden opiskelutoverin ja Satakunnan keskussairaalan hoitohenkilöstön todistukset Auerin oudosta käytöksestä.

Anneli Auerilla ei kenties ole diagnosoitu syyntakeisuutta alentavaa mielenterveydellistä ongelmaa tai sairautta, mutta Anneli Auer ei ole mieleltään terve. Kukaan lapsenraiskaaja tai lapsiaan mustelmille lyövä ihminen ei ole terve.

Sama empatian puute koskee kouluttamatonta, väkivaltaista, seksuaali- ja väkivaltarikoksista tuomittua, koko elämänsä tuuliajolla seilannutta Jens Kukkaa, (sisarensa kertoman mukaan) tuhansien naisten kaatajaa, joka ei koskaan ole kyennyt kestävään ja tasapainoiseen parisuhteeseen. Kukan vanhemmat eivät ole tukeneet poikaansa oikeussalissa eivätkä julkisuudessa. Joidenkin työtoveriensa, yksittäisten karskien kavereidensa ja yhden sisaruksensa mielestä Jens Kukka on reilu jätkä. Valitettavasti Kukka on myös lastenraiskaaja ja omien lastensa ja kumppaneidensa lyöjä, joka on kehunut olleensa Auerin lapsille turvallinen ja leikkisä aikuinen.

*pahimman Parisuhde-keskusteluketjun Auer avasi 30.11.2006: miehensä surmaa edeltäneenä aamuna.

Image

Linkkejä: Genital anatomy in pregnant adolescents (Childmatters.org)

Healing of hymenal injuries in prepubertal and adolescent girls (PubMed)

Child sexual abuse (WHO)

Kengistä:

Surmapaikalta ei löydetty sellaisia huomionarvoisia (pieniä osajälkiä suurempia) kengänjälkiä, jotka olisivat syntyneet ensihoitajien tai partiopoliisien kengistä. Lattialta dokumentoitiin vain koon 40 – 42 jalkineilla tuotettuja, poliisin You Two -mallijalkineiden merkkiä ja mallia edustaneiden varsikenkien jättämiä, verisiä koko- ja osajälkiä. Hovioikeuden ja Juha Joutsenlahden johtopäätöksistä poiketen paikalta mitatut n. 30-senttiset You Two -kengänjäljet viittaavat uhrin käyttämään kengänkokoon (41-42), eivät tätä suurempiin jalkineisiin. Uhrin talvijalkineet olivat kadonneet surmayönä eikä niitä löydetty surmatalon pintapuolisissa etsinnöissä. Anneli Auerin muistikuvien mukaan uhrin talvikengät olivat siirtyneet muuttokuormassa Tähtisentieltä Turkuun, jossa hän oli käyttänyt niitä postinhakukenkinä ennen niiden hävittämistä. ”Huppuhenkilö” käytti siis koon 40-42 jalkineita.

Muuta:

Tietyissä piireissä.

Image

Julkisten tietojen mukaan Jens Rurik Kukan tilalle perheyrityksen vastuuhenkilöksi on vaihtunut Jens Mathias Ihle. Onko henkilö Byrocratiaasian viidakosta?

Image

Image

Tähtisentien terassille johtavan ulko-oven edessä kökötti todennäköisesti kaksi identtistä maksaruohoruukkua: toinen vasemmalla ja toinen oikealla. Todennäköisesti kotiperäinen ”huppuhenkilö” heitti vasemmanpuolisen ruukun ja sen alla olleet betonikivet murhayönä pihamaalle.

Amanda Auer (nyk. Lahti) 2009 (etp):

Image

Image

Image

Image

”en mää tiiä äiti sano”

"mä luulen et tai siis mä tiiän et"

"koska se tuli siit sisäl nii siit se meni kai se sitt meni poiski"

Vaikka varoitukseksi:

Image
Hovioikeuden tuomioselosteesta.

"kai se sitt meni poiski"

Image

Image

Image

Kertauksena:

Image

"Se oli aika painava kivi...".

Tunsiko Amanda sen ihan omissa pikku kätösissään?

Oliko ”huppuhenkilö” kiinnostunut puutarhanhoidosta? Oliko pienikokoinen ruukku sisääntulon tai lavastustöiden (kuten kuramaton sivulle siirtämisen) tiellä tai käyttikö ”huppuhenkilö” betonikiveä tai -kiviä ikkunan rikkomiseen? Miksi kuramatto yleensä tarvitsi siirtää sivuun? Eihän se olisi haitannut muovituolin asettamista ovi-ikkunan alle. Päinvastoin: tuolin jalat olisivat seisseet tukevammin maton päällä, jos tarkoituksena oli pusertautua sisään ovi-ikkunasta.

Image

Image

Image

Matti Mäkinen (etp):

Image

Image

Image

Vaasan hovioikeus:

Image

Murhasta:

Anneli Auerin t-paidan hihoissa oli uhrin verta. Anneli Auerin hiukset olivat silmämääräisesti kosteat ensipartion saapuessa (valokuvat ja todistajanlausunto).

Image

Anneli Auer epäili keväällä 2006, että hänen miehellään oli toinen nainen. Uhri oli tapaillut toisia naisia myös edellisessä avioliitossaan (esimerkkinä työpaikkaromanssi ja seksisuhde Anneli Auerin kanssa) sekä Anneli Auerin odottaessa esikoistaan ja tämän ollessa vauvaiässä. Uhri ja Anneli Auer avioituivat vasta vuonna 2004, kun perheessä oli jo kolme lasta ja muutto Ulvilaan oli edessä.

Anneli Auer joulukuussa 2006 (etp):

Image

Image

Image
Image

Uhri ei arvostanut Auerin nettityöskentelyä.

Anneli Auer 2009 (etp):

Image

Image

Koti oli siivoton, eikä sen huono kunto ollut vain leikkivien lasten aikaansaannosta:

Image

Sukulaiset kertoivat Auerin muuttuneen viimeisen lapsen syntymän jälkeen välinpitämättömäksi ja masentuneen oloiseksi.

Uhrin sisar (etp):

Image

Uhrin alta löytyi Anneli Auerin hiustukko, joka oli irronnut lievää väkivaltaa käyttämällä. Vanhin lapsi ei ollut havainnut äitinsä vahingoittumista ennen kuin sairaalassa, vaikka Auerilla oli poliisien tullessa pinnallinen pistohaava rintarauhasessa. Anneli Auer väitti kuitenkin esitelleensä vammaansa lapselle myös puhelimessa.

Anneli Auer 9.12.2006 (etp):

Image

Amanda Auer (nyk. Lahti) 2009 (etp):

Image

Ulkoseinästä löytyi jälkiä, joiden perusteella ovi-ikkunaa oli rikottu tai ainakin ikkunanpieltä hakattu vereentyneellä astalolla veriteon jälkeen. "Huppuhenkilöllä" ei olisi ollut mitään syytä hakata ikkunaa ulkopuolelta enää poistumisensa aikana. Tallenteella ei kuulla "huppuhenkilön" poistumista eikä verisen astalon iskeytymistä ovenpieleen.

Amanda Auer 7.12.2006 (etp):

Image

Image

Vapauttavaan tuomioon päätyneiden Vaasan hovioikeuden tuomareiden näkemys, jonka mukaan verisen astalon olisi tullut lennättää veriroiskeita myös sisätilan takkaseinään, mikäli ikkunaa olisi hakattu ulkopuolelta veriteon jälkeen, jää olettamuksen tasolle: vaille teknistä selitystä ja rekonstruktioita.

Matti Mäkinen ja Juha Joutsenlahti eivät olleet toimittaneet valokuvia ulkoseinän veriroiskeista oikeuteen eivätkä kertoneet kuvien olemassaolosta muille viranomaisille Anneli Auerin ensimmäisten murhakäsittelyjen aikana. Takkaseinien puhtautta arvioitiin oikeudessa pelkistä valokuvista. Sitä, että Anneli Auer olisi voinut pyyhkiä takkaseinän veriroiskeita, ei tutkittu paikan päällä eikä arvioitu oikeudessa edes hypoteettisella tasolla. Käytännössä koko surma-asunnon tekninen ja taktinen tutkinta painottui takkahuoneeseen, terassille ja puhelimen välittömään läheisyyteen.

Juha Joutsenlahden jo 1.12.2006 medialle antaman ilmoituksen mukaan poliisi etsi ulkopuolista "huppumiestä", joka oli tunkeutunut asuntoon. Anneli Aueria ei kohdeltu asianmukaisesti yhtenä epäillyistä, vaikka häntä kuulusteltiin, hänestä otettiin valokuvia ja hänen t-paidastaan otettiin näytteitä. Vartalosta näytteitä ei otettu. Anneli Auerin annettiin käydä valvomatta surma-asunnossa pian surman jälkeen: ennen kuin tekninen ja taktinen tutkinta olivat saaneet työnsä päätökseen.

Sängyllä lojui käyttämätön, musta näppylähanska, joka kuului talouteen ja jonka pari löytyi takkahuoneen vaatekaapin päältä. ”Huppuhenkilö” oli tarttunut kapeaan ovi-ikkunaan vain verisillä näppylähanskoilla, joten sormenjälkiä ei otettu (Matti Mäkisen lausunto). Ikkunan ulkopuolella oli lasia tavanomaista enemmän siihen nähden, että ovi-ikkuna olisi rikottu vain ulkopuolelta (Matti Mäkisen lausunto ja etp-kuvat).

"Huppumiehen" kengänkoko (40-42) ei viittaa Anneli Auerin kuvailemaan isokokoiseen tekijään.

Image

Image

Koon 40-42 jalkineita käyttäneen uhrin talvikengät jäivät löytymättä etsinnöistä huolimatta. Kengät päätyivät silti muuttokuormassa Tähtisentieltä Turkuun. Tämä viittaa siihen, että ne oli surmayönä piilotettu. Uhrin syvimmät pistojäljet olivat yli 20 cm:n syvyisiä, vaikka lattialta löytyneen Fiskarsin fileerausveitsen terä oli vain 15-senttinen. Keittiöstä puuttui surmayönä leipäveitsi, jonka puuttuminen havaittiin vasta päiviä surman jälkeen. Veitsi jäi löytymättä, mutta päätyi muuttokuormassa Tähtisentieltä Turkuun. Tämä viittaa siihen, että myös veitsi – ja astalot – oli piilotettu asuntoon. Asuntoa ei (edellisten esimerkkien perusteella) tutkittu kattavasti.

Nuoremmat lapset kertoivat vanhimman lapseen olleen osallisena teossa. Uhrista löytyi lukuisia pinnallisia pistohaavoja, jotka eivät sovi aikuisen henkilön tekemiksi. Uhrin lukuisat, eri välineillä ja eri syvyyteen tuotetut vammat, naapurin yöllinen valohavainto, sängyn verijälki ja lattian kuivunut veri viittaavat Anneli Auerin epärehellisyyteen ja pitkäkestoiseen ja sadistiseen surmatekoon.

Vanhin lapsi ei havainnut surmatilassa ketään ulkopuolista, mutta kuvasi vuoden 2009 kuulemisissa pesuhuoneeseen johtaneen oven olleen vielä surman jälkeenkin täysin auki (”niin, että siitä pystyi kulkemaan mitään koskematta”).

Amanda Auer 2009 (etp):

Image

Tämä sotii fysiikan lakeja vastaan (uhri makasi löydettäessä pesuhuoneen oven edessä tukkeena) ja viittaa siihen, että Anneli Auer siirsi uhria ennen ensipartion saapumista. Hovioikeuden näkemyksistä poiketen verijäljet ja lattialla lojuneen vessapaperirullan hylsy viittaavat lattian pyyhkimiseen.

Image

Entä tämä?

Image
Kuvakaappaus elokuvasta ”Ulvilan murhamysteeri”; autenttista poliisin videokuvaa tapahtumapaikalta.

Koska se "huppumies" oikein lähtikään ja milloin uhri hiljeni?

Ensipartiopoliisi Härmä (etp):

Image

"Äiti kertoi, että tekijä lähti poliisin puhelun aikana pois talosta."

Anneli Auer 2.12.2006 (etp):

Image

"...tuli se poliisisoitto vielä, ja se jatku sillonki ja sit sen soiton aikana hiljeni."

Poliisisoittoa edeltäneen hätäkeskuspuhelun litterointia:

Image

"..., nyt hiljeni" - - - "..., siel hiljeni"

"Joo, se lähti."

Ai mankka hiljeni? Hiustukko lähti, sano Annikki Tähti.

Hätäpuhelun todellinen kesto poikkeaa tallenteen kestosta (kirjallinen todiste nro 136, televalvontatiedot ja henkilötodistus), minkä johdosta sekä tutkijat että tuomarit ovat tarkastelleet hätäpuhelua virheellisten aikataulutietojen pohjalta: vain tallenteen pituuden pohjalta. Äänestyspäätöksenä (2-1) syntynyt hovioikeuden vapauttava surmatuomio on siis annettu virheellisin todistein. Hätäpuhelu alkoi n. puolitoista minuuttia oletettua aiemmin, mutta Anneli Auer ja vanhin tytär eivät puuttuneet sanallakaan asiaan. Anneli Auer sai tutustua esitutkinnan aikana sekä tallenteeseen että siitä tehtyyn aikajanaan ja litterointeihin. Se, että Anneli Auer ei kertonut mitään poliiseilta ja syyttäjiltä erehdyksen takia huomaamatta jääneestä tauosta ja tauon aikaisista tapahtumista, viittaa Anneli Auerin syyllisyyteen.

Tieteen tunnusmerkit (peda.net):

Image

Edit: lisäyksiä
Perusasioita Ulvilasta I, II, III, IV ja V.
Viranomaiset ja harrastelijat, ottakaa käsittelyyn mikä tahansa Ulvilan hätäkeskuspuhelun wav-tallenteista, laskekaa virettä esim. 90-92% ja alkakaa tutkia mm. 350-700 Hz:n ja 1900-2400 Hz:n taajuusalueita.
kerroush
Posts: 133
Joined: Fri Jul 25, 2014 3:01 am

Re: Ulvilacase

Post by kerroush »

demokraatti.fi wrote:Uutuuselokuva esittää uusia kovia väitteitä Helsingin huumepoliisin entisestä päälliköstä – ”Jari Aarnio pakeni aina tupakkahuoneeseen”


Viranomaistoiminnan luotettavuutta ja läpinäkyvyyttä aiemmissa Epäilyksen varjossa – ja Ulvilan murhamysteeri -elokuvissaan käsitelleen Pekka Lehdon uusi teos kuvaa Helsingin huumepoliisin entisen päällikön, vankilaan raskaista rikoksistaan tuomitun Jari Aarnion tapausta.

Dokumenttielokuvan Paha poliisi haastateltuja ovat henkilöt, joita pyrittiin värväämään poliisin tietolähteiksi. Tekijöiden mukaan elokuva paljastaa, mitä tapahtui, kun he eivät ryhtyneet poliisin ”vasikoiksi”.

Ohjaaja Lehto sanoo torstaina Helsingissä dokumentin lehdistönäytöksen yhteydesssä, että elokuvassa kuullaan iskevimmät tarinat heiltä. Hänen mukaansa elokuva ei edes väitä tai pyri esittävänsä vahvistettua totuutta.

– Elokuva ei ole tuomioistuin. Me emme jaa syyttömiä ja syyllisiä. Emme etsi totuutta, me etsimme tarinoita. Pyysimme ihmisiä kertomaan, mitä heille on heidän mielestään tapahtunut.

Osa ”vasikoista” lupautui ensin elokuvantekoon mukaan, mutta jättäytyi lopulta pois. Syytä ohjaaja ei kertomansa mukaan tiedä.

– Sekä ”Ulvilassa” että tässä fokuksena on pitemmän aikaa jatkunut viranomaistoiminta, joka ei kaikilta osin ole vedenpitävää vaan lainvastaista. Nyt kun taas paljon puhutaan oikeuksiemme rajoittamisesta tai oikeuksien antamisesta virkakunnalle uusiin toimintatapoihin, tässä ovat yhden kierroksen toimintatavat, jotka alkavat 1990-luvun lopusta, kun lainsäädäntöä muutettiin niin, että poliisilla on oikeus muun muassa valeostoihin ja tehdä rikoksia selvittääkseen rikoksia.


Onko kansalainen suojattu ja onko viranomaistoiminta läpinäkyvää?


Lehto on toisin sanoen huolissaan suunnitteilla olevan uuden tiedustelulainsäädännön seurauksista.

– Tämähän on juuri elokuva viranomaistoiminnasta suhteessa tietolähdetoimintaan ja mitä tapahtuu henkilöille, joita ei rekisteröidä. Näyttää vähän siltä, että jos suostuu tietolähteeksi niin käy yhtä huonosti kuin jos kieltäytyisi.

Lehdon mielestä hänen elokuvansa on nyt Turun puukotusiskun jälkeen tilaamatta entistäkin ajankohtaisempi.

– Onko kansalainen suojattu ja onko viranomaistoiminta läpinäkyvää?

Lehto sanoo pyytäneensä myös itse Aarniolta haastattelua elokuvaan. Vastausta hän ei kuitenkaan koskaan saanut. Aarnio esiintyy elokuvassa vain arkistomateriaalin välityksellä.

– Jari Aarnio ei suostunut myöskään oikeussalissa haastatteluuni vaan hän aina pakeni tupakkahuoneeseen, Lehto sanoo.

Paha poliisi tulee ensi-iltaan 1. syyskuuta. Se perustuu haastatteluihin ja oikeudenkäyntimateriaaleihin. Elokuvassa on mukana myös dramatisoituja kohtauksia ja tunnettuja suomalaisia näyttelijöitä, kuten Juhani Niemelä ja Lasse Karkjärvi. Paha poliisi on osa virallista Suomi 100 -ohjelmaa.

Lehto on pitkän linjan suomalainen elokuvantekijä, jonka ohjaajanura alkoi 1970-luvun lopulla. Lehdon yhdessä Pirjo Honkasalon kanssa ohjaama Tulipää vuodelta 1980 on harvoja kotimaisia elokuvia, joka on valittu Cannesin elokuvajuhlien kilpasarjaan.
Tämä oli pakko linkata, ei siksi, että olisin asiasta kiinnostunut, vaan siksi, että sain korostettua tuon jutun pääasian.

Tiedän, että minfotappeluareenalla jutusta tullaan korostamaan ihan eri asia, arvatkaapa mikä. Uskokaa pois.
User avatar
jemma
Posts: 884
Joined: Mon Sep 30, 2013 11:25 am

Re: Ulvilacase

Post by jemma »

Lisäyksiä edelliseen viestiini:

Oven vasemmalla puolella ollut maksaruohoruukku perennapenkkiin heitettynä (Yle):

Image

Ruukkua ei tutkittu poliisin toimesta.

Toinen ruukku näkyy edelleen paikoillaan oven oikealla puolella, osin heinänkorren takana.

Selkeämpi kuva paikalleen jääneestä ruukusta:

Image

Yksi toisen ruukun alla olleista betonikivistä perennapenkkiin heitettynä (Yle):

Image

Osasuurennos:

Image

Betonikiveä ei tutkittu.

Kertauksena Amanda Auerin (nyk. Lahti) kommentteja vuoden 2009 kuulemisissa (etp):

Image

Image

Matti Mäkisen, Juha Joutsenlahden, Anneli Auerin, tämän puolustuksen ja muutaman papukaijan mukaan paikalla suoritettiin normaali henkirikostutkinta. Normaalista henkirikostutkinnasta tutkinta tosin poikkesi siten, että potentiaalisinta tekijää ei tutkittu juuri lainkaan (eli häntä ei epäilty tekijäksi riittävällä vakavuudella), tutkinta keskittyi takkahuoneeseen, olohuoneen oviaukkoon, eteistilaan ja keittiössä sijainneen puhelimen ympäristöön, tekninen tutkinta organisoitiin huonosti ja näytteiden otto oli tavanomaista vähäisempää ja tapahtui pääosin huomattavalla viiveellä. Ulkotiloista, terassilta (sekä varastosta), jotka tutkijoiden mukaan tutkittiin sisätiloja perusteellisemmin, löytyi tai paljastui em. ruukun ja kiven kaltaisia, tutkimatta ja dokumentoimatta jääneitä, mahdollisesti surmaan liittyneitä esineitä ja yksityiskohtia. Muita esimerkkejä ovat ulkoseinän veriroiskeet ja Matti Mäkisen varastosta löytämät kilpitarvikkeet, jotka viittaavat nuorempien lasten kilpitarinoihin:

Image
Hovioikeuden tuomioseloste

2.12.2006 viimeisen kerran elossa nähdylle helsinkiläiselle Pekka Puputille, Jukka S. Lahden opiskeluaikaiselle ystävälle, tehtiin dna-testi. Miehen osuuden poissulkemiseksi suoritettiin myös kotietsintä ja muita tutkintatoimia. Ei tiedetä, oliko Puputti Soutustadionilla yksin, oliko hänet kyyditetty paikalle, oliko hän kävellyt itse tai oliko hänet kävelytetty mereen, josta hänet löydettiin seuraavana keväänä hukkuneena. Ei siis ole varmaa, oliko Puputti kuollut 2.12.2006 vai oliko hän päätynyt mereen vasta myöhemmin. Väkivallan merkkejä ruumiista ei kuitenkaan löydetty.

Image
Iltalehti

Isokokoisen, rauhalliseksi ja pidetyksi kuvaillun Puputin kengänkoko ei sovi Tähtisentien lattialta löytyneisiin "huppuhenkilön" kengänjälkiin. Tiettävästi Puputti ei myöskään käyttänyt piilolinssejä, vaan tummasankaisia silmälaseja. Koon 40-42 You Two -nilkkureiden jäljet oli todennäköisesti painettu uhrin surmayön ja pinnallisten tutkimusten ajaksi yllättäen kadonneilla talvikengillä, jotka löysivät myöhemmin tiensä muuttokuormassa Tähtisentieltä Turkuun. Kengät olivat ehkä surmayönä (pestyinä) jäähyllä, kuten veitsitukista puuttunut keittiöveitsi, vasara ja astalokin. Osa tavaroista saattoi olla umpijäässä.

Image

Auerin mukana ollut sosiaalityöntekijä (etp):

Image

Image

Konstaapeli Tuomi käräjillä:

Image

Annumamma sairaalassa 2.12.2006:

Image

Tähtisentiellä on tehty ilmeisen rankkoja raksahommia, kun kädet ovat kämmenpuolelta täynnä sierettymiä, painojälkiä ja vekkejä. Moni käsi päältä kaunis.
Perusasioita Ulvilasta I, II, III, IV ja V.
Viranomaiset ja harrastelijat, ottakaa käsittelyyn mikä tahansa Ulvilan hätäkeskuspuhelun wav-tallenteista, laskekaa virettä esim. 90-92% ja alkakaa tutkia mm. 350-700 Hz:n ja 1900-2400 Hz:n taajuusalueita.
User avatar
Rinde
Posts: 912
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:58 am

Re: Ulvilacase

Post by Rinde »

Kun saunan ja pesuhuoneen lämpötila on huomattavan korkealla, niin miksi ihmeessä pyyheliinat on ladottu kuivumaan jonkin kuntoilulaitteen päälle olkkariin ja pyykinkuivausteline rojottaa siellä jossain "kodinhoitohuoneessa"? Varmaan haluttu kosteuttaa sisäilmaa.

Asunnon puunatuin tila on pesuhuone. Miksiköhän?

Takapihan havainnoista: ehkä joku jäähylle laitettu on pillastunut?

Viimeisimpien uutisten mukaan AA olisi halukas neuvottelemaan korvauksista, mutta Valtiokonttori ei. Jokainen tajuaa neuvotteluhalukkuuden motiivit.
Last edited by Rinde on Fri Aug 25, 2017 3:34 pm, edited 1 time in total.
There is more stupidity than hydrogen in the universe, and it has a longer shelf life. Frank Zappa.
Post Reply