Kuopio, Männistö - Asunnosta löytyi ruumis, tutkitaan murhana

Ratkaisemattomat henkirikokset vuodesta 2010 alkaen
Forum rules
Uusien ketjujen nimissä tulisi mainita vähintäänkin tapahtumapaikka ja vuosi.
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Kuopio, Männistö - Asunnosta löytyi ruumis, tutkitaan murhana

Post by -Uta- »

Poliisi löysi vainajan yksityisasunnosta Kuopiossa ja tutkii tapausta henkirikoksena
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... sena_84732
02.10.2019 klo 15.39
Itä-Suomi

Poliisi sai tänään aamupäivällä tehtävän mennä tarkastamaan yksityisasunto Kuopion Männistössä, koska asunnossa asuvaan naiseen ei oltu saatu yhteyttä viikonlopun jälkeen.

Poliisipartio löysi asunosta naisen ruumiin. Vainajassa oli havaittavissa ulkoisen väkivallan merkkejä, joten poliisi epäilee, että nainen on kuollut henkirikoksen uhrina. Poliisi otti kiinni asunnossa olleen kuopiolaisen 76 -syntyneen miehen epäiltynä henkirikoksesta..

Esitutkinnan alkuvaiheessa poliisi ei voi tutkinnan turvaamiseksi kertoa tapahtuman yksityiskohdista tämän enempää. Poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeellä tappo ja asiasta tiedotetaan seuraavan kerran huomenna klo 14:00 mennessä.
Last edited by -Uta- on Fri Oct 04, 2019 8:04 am, edited 1 time in total.
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Re: Kuopio, Männistö - Asunnosta löytyi ruumis, tutkitaan murhana

Post by -Uta- »

Pohjois-Savon käräjäoikeus vangitsi tänään kuopiolaisen miehen epäiltynä murhasta
https://www.poliisi.fi/tietoa_poliisist ... asta_84767
03.10.2019 klo 16.01
Itä-Suomi

Eilen Kuopion Männistössä paljastuneen henkirikoksen tutkinta on jatkunut ja tänään Pohjois-Savon käräjäoikeus on vanginnut poliisin esityksestä tekoon epäillyn kuopiolaisen 76 -syntyneen miehen. Samassa oikeudenkäynnissä käräjäoikeus määräsi epäillyn miehen mielentilatutkimukseen. Syytteennostamisen määräpäiväksi määrättiin 14.2.2020.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että eilen vainajana löytyneeseen kuopiolaiseen vuonna -79 syntyneeseen naiseen on kohdistettu runsaasti voimakasta väkivaltaa, mistä syystä rikosnimike on muutettu murhaksi.

Tutkinnanjohtaja ei esitutkinnan turvaamiseksi kommentoi julkisuuteen rikoksen tekotapaa eikä tapahtuman olosuhteita tarkemmin. Tapauksesta tiedotetaan seuraavan kerran viimeistään esitutkinnan valmistuttua.
Post Reply