Markus Jansson: Mika Illman on viemässä minut käräjille

Rikosten koko muu kirjo henkirikosten lisäksi ajanjaksosta riippumatta
Post Reply
User avatar
Elizzza
Posts: 477
Joined: Tue Nov 20, 2012 8:18 pm

Markus Jansson: Mika Illman on viemässä minut käräjille

Post by Elizzza »

http://markusjansson.blogspot.fi/2013/0 ... jille.html

Linkin takaa luettavissa asia, syyte kiihotuksesta.

Onko illmanismi todellinen ilmiö, kauankohan sitä kestää ja voimistuuko vai heikkeneekö se? Jansson toivoo pelleasuista yleisöä Raumalle 15.10.2013.
matlockb
Posts: 1701
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

Re: Markus Jansson: Mika Illman on viemässä minut käräjille

Post by matlockb »

Tuomio tuli ja rangaistus syyttäjän vaatima 50 päiväsakkoa (ja eiköhän tuomion ja syyllisyyden päättäneet ihan muut kuin Mika Illmann.. Jansson ei sitä ehkä ymmärrä mutta se on hänen ongelmansa):
Raumalaismies syyllistyi kiihottamiseen kansanryhmää vastaan

Rauma ja alue | Länsi-Suomi | Päivitetty 7.11.2013 klo 15:56 |

Raumalaismies on saanut 50 päiväsakon sakkotuomion kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Satakunnan käräjäoikeus määräsi hänet maksamaan 500 euron sakot. Lisäksi lainvastaista sisältöä sisältävästä blogikirjoituksesta määrättiin poistettavaksi islaminuskoisia ihmisryhmiä panetteleva osa.

34-vuotias raumalaismies kuvasi helmikuussa 2011 netissä kirjoitetussa blogissaan tapahtumia ruotsalaisessa kylpylässä. Hän antoi ymmärtää, että Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevat islaminuskoiset ihmisryhmät ovat länsimaisia ihmisiä alhaisemmalla tasolla. Kirjoituksessa hän piti islamia pedofiiliuskontona, joka hyväksyy lasten raiskaamiset.

Kirjoittaja itse kiisti oikeudessa syyllistyneensä syyttäjän väittämään kiihottamiseen kansanryhmää vastaan. Hän kertoi tapahtumista osoittaen, että henkilöt olisivat roskasakkia tekojensa ei syntyperänsä takia. Hän kiisti oikeudessa pyrkineensä loukkaamaan ketään.

Oikeus katsoi toteennäytetyksi, että kirjoittaja on tahallaan uhannut, panetelllut ja solvannut yleistävästi Afrikasta ja Lähi-idästä peräisin olevia ja länsimaihin asumaan muuttaneita islaminuskoisia ihmisryhmiä.
http://ls24.fi/jutut/rauma-ja-alue/jutt ... aa-vastaan
Post Reply