Ranska, Pariisi - 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta

Suomen alueen ulkopuolella tapahtuneet henkirikokset
Post Reply
User avatar
-Uta-
Posts: 5925
Joined: Mon Sep 22, 2014 12:55 pm

Ranska, Pariisi - 12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta

Post by -Uta- »

12-vuotias tyttö löytyi murhattuna matkalaukusta Pariisissa
Ranskan poliisi tutkii asiaa murhana. Neljä epäiltyä on pidätetty lauantaina.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/21e ... 46ca1ab9f9
Tänään klo 15:07

Image
Näkymä Buttes-Chaumontin puistosta Pariisista. Kuvan asunnot eivät liity tapaukseen. EPA / AOP

Pariisin poliisi on löytänyt aiemmin kadonneeksi ilmoitetun 12-vuotiaan tytön murhattuna ja matkalaukkuun lukittuna Pariisin 19. kaupunginosasta perjantai-iltana. Kaupunginosa tunnetaan myös nimellä les Buttes-Chaumont.

Aiemmin perjantaina tytön isä oli huomannut lapsen kadonneeksi, kun lapsi ei ollut palannut koulusta kotiin. Lapsen äiti oli tietojen mukaan lähtenyt poliisiasemalle tekemään katoamisilmoitusta. Matkalaukku löydettiin tytön asuintalon edustalta muutama tunti katoamisilmoituksen jälkeen. Le Parisien -lehdelle puhunut poliisilähde kertoo, että tytön kurkku oli viilletty auki.

Neljä epäiltyä kiinni
Ranskan poliisi otti lauantaina neljä henkilöä kiinni epäiltynä alle 15-vuotiaan murhasta. Poliisi ei ole tarkentanut epäiltyjen henkilöiden roolia.

Le Parisienin mukaan tytön asuintalon valvontakameroihin tallentui hetki kun tyttö palasi koulusta asuintaloon. Hän ei kuitenkaan koskaan palannut koulusta takaisin perheensä asuntoon. Poliisi tutki asiaa ensin sieppauksena ensimmäisten paikkatutkintojen ja paikalta löytyneen teipin perusteella.

Ranskalaisen BFMTV-kanavan mukaan valvontakameroihin olisi tallentunut myös myöhemmin perjantaina nainen, joka raahasi painavalta vaikuttavaa matkalaukkua kerrostalon eteen.

Tällä hetkellä ei voida kuitenkaan poliisin mukaan sanoa mitään varmaa tapahtumien kulusta.

Lähteet: Le Parisien, Le Monde, BFMTV, AFP.
Post Reply