78v vanhuksen tapon yritys sairaalassa, Jyväskylä 2010

Rikosten koko muu kirjo henkirikosten lisäksi ajanjaksosta riippumatta
Post Reply
matlockb
Posts: 1701
Joined: Fri Apr 27, 2012 6:30 pm

78v vanhuksen tapon yritys sairaalassa, Jyväskylä 2010

Post by matlockb »

Jäsenille tuomio sellaisenaan luettavissa (ollut jo pari vuotta). Ihmettelen suuresti miksi tästä tapon yrityksestä, tuolloin 27-vuotiaasta tekijästä ei ole mitään puhuttu, kehtasi kyseinen ihmiseksi luokiteltava p***akasa ilmoittaa tyytymättömyyttä koko tuomioon ja rikos on saanut hiljaisen hyväksynnän täällä(kin), olihan tekijä vetänyt perisuomalaiseen tapaan viinaa ja kannabista, muuta ei ilmeisesti ainakaan löytynyt.
78-vuotias uhri kuitenkaan ei toipunut koskaan ja kuoli jo kesällä 2011, noin 6 kk tuomion julistamisen jälkeen Pihtiputaan terveysasemalla.

Vuonna 1983 syntynyt Joel Juhani Virkamäki tuomittiin alentuneesti syyntakaisena tehdystä tapon yrityksestä 2 vuoden 4 kuukauden vankeusrangaistukseen.
Hän vaikuttaa nykyään Porissa ja miehellä pyyhkii olosuhteisiin nähden hyvin.
Tapon yritykseen Joel Virkamäki syyllistyi Keski-Suomen keskussairaalassa.

Oli Joel Virkamäki vetänyt kannabista siinä määrin että luuli uhrinsa olevan "joku paholainen", koko julma tapahtumasarja tallentui valvontakameralle ja se ei todellakaan ole lasten katsottavaa.

Vertailuna: Jos Virkamäki olisi ajanut tämän potilaan päälle liikenteessä vahingossa, olisi hän tappaja/tapon yrityksestä tuomittava (kuten oli tälläkin kertaa) mutta yleinen moitittavuus ja tuomio yhteiskunnan taholta olisi aivan toista, hirteen, munat pois jne.. mutta mummon tapon kannabispäissään yhteiskunta hyväksyy ja ymmärtää, se on käynyt selväksi, eli "älä tapa autolla vaan vaihda nykymuotiin ja tapa kannabispäissään".
Sairaalassa tapon yritys

Nuorheko mies hyökkäsi maanantaina Keski-Suomen keskussairaalassa toisen potilaan kimppuun. Mies alkoi pahoinpidellä uhriaan, mutta henkilökunta ehti nopeasti apuun. Poliisi on tänään vanginnut pahoinpitelijän.

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut tänään pahoinpitelijän, jyväskyläläisen 27-vuotiaan miehen todennäköisin syin epäiltynä tapon yrityksestä. Potilaana ollut mies hyökkäsi maanantaina Keski-Suomen keskussairaalan päivystysosastolla yllättäen toisen potilaan kimppuun ja alkoi pahoinpidellä tätä. Hoitohenkilökunta onnistui keskeyttämään pahoinpitelyn nopeasti.

Uhriksi joutunut iäkäs vuodepotilas sai pahoinpitelystä ruhjevammoja. Hänellä ei ole hengenvaaraa. Rikoksesta epäilty ei pysty kertomaan syytä menettelylleen. Asia siirtyy syyteharkintaan lähiviikkoina.
http://yle.fi/uutiset/sairaalassa_tapon_yritys/5604864
Post Reply