Kirjoittajapolitiikka

Näitä noudatetaan
Post Reply
sihteeri
Posts: 137
Joined: Sun Oct 30, 2011 9:12 am

Kirjoittajapolitiikka

Post by sihteeri »

Kirjoittajapolitiikka

Kutsutut kirjoittajat saavat normaalioikeudet foorumin aihetta koskeviin ketjuihin ja tietopalveluihin. Viestit jälkimoderoidaan.

Hejac ry:n jäsenet saavat normaalioikeudet foorumin aihetta ja yhdistystä koskeviin ketjuihin ja tietopalveluihin. Aluksi viestit esimoderoidaan, myöhemmin jälkimoderoidaan.

Omasta hakemuksestaan rekisteröityvät saavat aloittelevan kirjoittajan oikeudet ja pääsyn aiheenmukaisiin, julkisiin ketjuihin. Viestit esimoderoidaan.

Ylläpito voi harkintansa mukaan peruuttaa nimimerkin kirjoitusoikeuden määräajaksi tai kokonaan.

Ylläpito hyväksyy jokaisen rekisteröinnin erikseen. Aloittelevalta kirjoittajalta odotetaan sisältöä lisääviä viestejä, jotta normaalioikeudet voidaan myöntää. Muussa tapauksessa nimimerkki poistetaan viimeistään kolmen kuukauden kuluessa, tarvittaessa sitä ennen.

Kaikilta kirjoittajilta edellytetään pysymistä ketjujen aiheessa, kunkin foorumin sääntöjen mukaista netikettiä ja rekisteröinnin ehtojen noudattamista. Muiden kirjoittajien arvostelu on jyrkästi kielletty. Aloitettavien, uusien ketjujen tulee olla foorumin aiheen mukaisia ja niihin kirjoitettavien viestien tulee keskittyä asiaan. Faktat ja mielipiteet on pidettävä erillään. Molempia voi esittää.

Täysin oikeuksin kirjoittavilla on mahdollisuus vapaaseen keskusteluun erillisellä foorumilla, ehtojen puitteissa.

Luovutussopimuksen suojaamat aineistot saa nähdäkseen erillisellä luvalla (lukusalikortti). Tekijänoikeutta tulee kunnioittaa. Aineistojen kopionti muualle on kielletty, ja pyritään teknisesti estämään.

Politiikasta päättää viime kädessä foorumien rahoittaja Hejac ry ja sitä toteuttaa valtuuksin Foorumin ylläpito.
sihteeri
Post Reply